Met enige trots kondigen we aan dat de tour dit seizoen doorgaat onder de naam SquashLife Tour. We hebben een heel seizoen niets kunnen organiseren door de perikelen met het Covid-19 virus, maar we komen nu sterker, leuker en beter dan ooit terug met een uitdagend programma aan toernooien op aansprekende locaties. Er waren veel centra die graag een toernooi wilde huisvesten en we hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van gezellige en geschikte squashcentra. Op de Grand Final in Utrecht na, zal elk toernooi ook een PSA categorie (professioneel toernooi) huisvesten.

Kortom, een representatieve en interessante tour waarmee we de fanatieke spelers en speelsters geweldige uitdagingen bieden en de squashliefhebbers die graag (top) squash kijken op hun wenken gaan bedienen.

ALLIED-SPORTS IS DE MERKEN SPONSOR VAN DE TOUR
Door de steun van squashmerken distributeur Allied-Sports kunnen we bij elk toernooi fantastische prijzen per categorie uitreiken en een leuke verloting houden. Eigenaren van Allied-Sports, Glenn Keenan en Scipio van der Schoot maken door hun steun deze tour mogelijk. Op de toernooien zal nu al hun gevoerde merken als sportprijzen worden uitgereikt. Per toernooi wordt er voor 3.000 euro aan (sport)prijzen uitgereikt. Het spreekt voor zich dat de SLT tour organisatie zeer content is met deze samenwerking.

DARE TO BE THERE!
Dat is onze tour motto. Dit seizoen kun je dus deelnemen aan zeven toernooien en de meeste toernooien zullen ook een PSA-categorie kennen met geldprijzen. Het welbekende TOERNOOI.NL ondersteund de tour met een speciale interne toernooi software ranking, waar de algemeen klassement winnaars van elke categorie een wisseltrofee mogen ontvangen en een geldbedrag van 75 euro. Bij de dames en heren A is dat zelfs 300 euro.

De inschrijving is geopend per 7 september a.s.

Meer info of aanmelding via www.squashlifetour.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *