INSCHRIJVING  SLT  SQUASH ZWOLLE OPEN!

Op 22 en 23 april doen we het gloednieuwe centrum van Squash & Padel Zwolle aan. Met negen squashbanen en een volledige glass court is het een mooi centrum geworden. Voorzien van een ruime horeca is het goed toeven als toernooispeler. Daarnaast is er een professioneel mannen en vrouwen toernooi op die dagen met buitenlandse deelname. En de gehele mannen NL selectie zal het toernooi spelen als voorbereiding op het EK voor landenteams . Bij de vrouwen zal de halve NL selectie aanwezig zijn. De PSA categorieën spelen op vrijdag en zaterdag.

De andere categorieën spelen alleen op zaterdag. Je speelt minimaal drie wedstrijden en er zijn weer geweldige sport- en geldprijzen. De gratis verloting met mooie sportprijzen is er ook weer na de prijsuitreiking

DARE TO BE THERE!

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *