EERSTE EYE TOUR KENT SUCCESVOLLE START

Met de 90 deelnemers die streden om de mooie sportprijzen op de banen van Squash Delft, was de EYE tour organisatie zeer tevreden. Daarnaast kende het toernooi een sterk bezette professionele categorie (PSA) met een spelersveld van bijna de hele Nederlandse top 10 en deelname van vele buitenlandse squashspelers.

Het toernooi kende daarom vele spannende wedstrijden op elk niveau en de ambiance was zoals de tour organisatie had gehoopt. De PSA finale was ongekend spannend en de tribune zat nokvol liefhebbers. Helaas greep de Nederlander Piedro Schweertman naast de hoofdprijs, maar in de sympathieke Argentijn Francisco Obregon had deze editie een waardige kampioen.

Maar ook in de andere categorieën werd er fel gestreden om de titels. Bij elke categorie kon je een EYE racket winnen t.w.v. 139 euro en mooie sportprijzen van de nummers 2, 3 en plate winnaar.

SANNE VELDKAMP WINT DE DAMES A

De speelster van Victoria Rotterdam won in de finale overtuigend van haar teamgenote Juliëtte Permentier met 3-0. De strijd om de derde plaats werd gewonnen door Daniek Krukkert van Squash Zwolle die clubgenoot Milenka Kiers met 3-0 versloeg. De dames pakten ook punten voor de interne ranking van de EYE tour die bij winst in het Algemeen klassement een 200 euro geldprijs oplevert en een mooie wisselbeker.