DE TOUR VOOR DE SQUASHLIEFHEBBER!

Met grote trots presenteert SQ Events de SquashLife Tour 2023/2024. In samenwerking met onze partners hebben we dit seizoen maar liefst 6 PSA Satelliet $1.000,- toernooien. Uiteraard hebben alle edities weer diverse categorieën, zodat we elke squasher op verschillende niveaus kunnen bedienen. We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van gezellige en geschikte squashcentra.

Kortom, een representatieve en interessante tour waarmee we de fanatieke spelers en speelsters geweldige uitdagingen bieden en de squashliefhebbers die graag (top) squash kijken op hun wenken gaan bedienen.

De SquashLife Tour is een toernooiencircuit waarin prestatie en gezelligheid voorop staan. Er wordt extra aandacht geschonken aan de aankleding, uitvoering en uitstraling. De aantrekkelijke sport (en eventuele geldprijzen) dienen tevens te  leiden tot een sterk deelnemersveld bij de dames en heren in de A-categorie. Daarnaast zijn er aansprekende prijzen in de overige categorieën en wordt elk toernooi opgewaardeerd d.m.v.  sponsor-gifts en een interessante verloting. Bij de toernooien is er ook een Squashracket bespan service, waar specialisten je racket perfect bespannen of kunnen finetunen. Ten slotte is de tour aangesloten op de SquashLife Ranking met een prijzenpot van bijna 1.000 euro die wordt verdeeld onder de klassement winnaars.

Door de steun van squashmerk Unsquashable kunnen we elk toernooi fantastische prijzen per categorie uitreiken en een leuke verloting houden. Per toernooi wordt er voor maar liefst aan 2.500 euro aan (sport)prijzen uitgereikt. Het spreekt dus voor zich dat organiserend bedrijf SQ Events zeer content is met deze samenwerking.

SQ EVENTS staat met de steun van alle sponsors garant voor het prijzengeld en de sportprijzen met een totale waarde van 30.000 euro. Unsquashable levert alle productprijzen zoals rackets, sporttassen, squashballen, kleding en accessoires. Ondersteunende subsponsors zijn Toernooi.nl, Jobstring en Squash Nederland.

De Squash Life Tour voldoet aan de regels aangaande een officieel ranglijsttoernooi van de Squashbond. In de afsluitende GRAND FINAL wordt alles in de overtreffende trap uitgevoerd. Uniek in Nederland is de ranking, elk toernooi dat wordt georganiseerd levert punten op voor de toernooi ranking. Je ranking geeft echter geen recht op een betere plaatsing. Vanwege het feit dat het circuit meetelt voor de nationale ranglijst, dient de organisatie zich te houden aan de nationale ranglijst. De winnaars van de ranking in de dames/heren categorieën A – B – C en D, winnen eveneens een geldbedrag. Voorwaarde is wel dat je minimaal 2 toernooien speelt en ook aan het GRAND FINAL toernooi meedoet. De ranking kun je raadplegen na elk toernooi op squashlifetour.nl

DARE TO BE THERE

SquashLife Tour Team